Handla koreanskt på nätet


För att köpa koreanska varor så har vi samlat några inköpsställen på Internet, både svenska butiker och utländska.

flicka_morkPasted Graphic 1Vi har dessutom några egna varor att erbjuda, för närvarande halssmycke av won-mynt och dockor av waldorftyp.


AdLibris

Pasted Graphic 2Böcker på svenska och engelska hittar du till bra priser på AdLibris. Fraktkostnad på 19 kr per beställning tillkommer. De flesta av våra bokrekommendationer länkar till AdLibris. När du handlar på AdLibris med våra länkar stödjer du vårt arbete med kimchi.se.

Bokus

Pasted Graphic 1Handlar du hellre på Bokus har våra bokrekommendationer ofta länkar dit också. Fraktkostnad på 19 kr per beställning tillkommer. När du handlar på Bokus med våra länkar stödjer du vårt arbete med kimchi.se.

YesAsia

yesasia_l01aFilmer och tv-serier på DVD och musik-CD köps med fördel från YesAsia. Det är enkelt att handla - de har ett upplägg som påminner mycket om Amazon.com - och relativt billigt med snabba leveranser. Priserna visas omräknat till svenska kronor. Läs gärna våra rekommendationer under film, TV-serier och musik. Vid köp över $25 skickar de fraktfritt. När du handlar på YesAsia med våra länkar stödjer du vårt arbete med kimchi.se.

Flaggfabriken Kronan

Om du glömde köpa en flagga senast du var i Korea finns de även att beställa från svenska flaggfabriker, till exempel Flaggfabriken Kronan.

Svensk nätbutik med k-popprylar

Chic On A Click har lite k-popprylar men främst japanska prylar, accessoarer och kläder.

Made with RapidWeaver Made with TextMate Made on a Mac